Rock Village 2022

Rock Village 2022

Easily customize your share description with the Shindig theme!

Stuttgart Online

Prvaci beogradske garaže, grupa Stuttgart Online, nastupiće po prvi put u Banatskom Sokolcu.

Na Rock Village dolaze na krilima novog singla “Gubitnici”:

“Ovo je jedna tragikomična pesma, vrlo direktna i lična, generacijska. Našalili smo se na sopstveni račun i to je bilo vrlo zabavno, što se može i videti u spotu koji je iz jednog daha, u jednom kadru snimila Romana Slačala.  Mislimo da ćete uživati u našoj novoj “veseloj patnji” – ističu kroz smeh članovi grupe, Bojan Slačala, Marko Barišić i Demir Ahmetović.

 

Podsećanja radi, beogradska grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, izdali su dva albuma “Radost svakom domaćinstvu” i “Prava stvar”, a novi singlovi Gubitnici”, “Ljudi od reči” i “YU ROCK” su deo trećeg, pod nazivom “Štutgart na vezi”, čije se objavljivanje u celini planira tokom ove godine.

 

“Grupa ostaje verna garažnom rokenrol zvuku, sve pesme za kompletiranje 3. albuma su snimljene i spremne. Očekujemo da se do kraja leta objavi kompletan materijal”, potvrdili su nam iz Stuttgart Online-a, obećavajući punokrvnu rokenrol svirku:

“Nismo nikad svirali pred publikom Rock Village-a i evo konačno prilike za odličnu žurku. Dođite da se zezamo!”, optimistični su Bojan, Demir i Marko.