Balkan Dubstep Unit

Balkan Dubstep Unit je najveći regionalni Dubstep muzički brend i serijal žurki, kao i online izdavačka kuća iz Beograda, čiji je organizator producent i DJ, Rebel B, takođe iz Beograda. BDU je stvoren radi umrežavanja producenata i DJ-eva ovog muzičkog žanra, kako u regionu (Balkan) ali i izvan tih granica. Brend postoji od 2012-e godine i iza sebe kao takav zauzima najbitnije mesto na domaćem tržištu kada je Dubstep muzički pravac u pitanju ali zbog svoje eklektičnosti, i mnogim srodnim žanrovima. BDU broji čak 23 artista kako iz zemlje, tako i iz regiona i šire.

Ovaj brend broji preko 2000 fanova! Prisutan je u preko 10 klubova. Iza njega imamo više od 20 žurki i festivala, kao i turneju po Srbiji u 8 gradova u 2013-oj godini kroz koju je prošlo više od 1500 ljudi. BDU kompilacija je skinuta putem mreže u više od 4000 primeraka!

Ove godine će po treći put učestvovati na Rock Village Festu, jednom od najstarijih domaćih festivala i time dobiti počasno mesto rezident brenda ovog velikog događaja!

Balkan Dubstep Unit